Vår historia

Det var en gång två systrar som genom berättandet skapade en egen sagovärld som gav trygghet och öppnade dörrar till inre världar. Ur fantasin föddes Bonki, den modiga tjejen som inte alltid känner sig så modig, och tillsammans fick de äventyra i Evighetsskogen. Idag har berättelserna gått vidare till en ny generation och utvecklats till kreativa kommunikationsverktyg för hela familjen!

Med drömmen om att hjälpa stora och små att förstå sig själva och varandra bättre, har vi tagit fram produkter som främjar kreativitet, sätt att uttrycka sig och självmedkänsla. Genom äventyr insidan och ut hoppas vi på att skapa meningsfulla samtal, trygga relationer och ökad förståelse.

Vi vet att vardagen har sina utmaningar och att alla kämpar på sitt sätt med just sitt. We feel you! Vårt syfte är därför att mitt i ekorrhjulet göra vardagen lite roligare och göra våra relationer mer friktionsfria genom att stiga in i Raga & Muffins värld där vi utforskar, känner, leker och lär ihop med våra barn.

 

Vilka är vi?

Ett gäng engagerade föräldrar som letat med ljus och lykta efter meningsfullt och engagerande pyssel som stillar det dåliga samvetet och lockar bort från skärmarna. När vi till slut gett upp föddes idén om att ta de berättelserna som fanns i familjen och skapa en helt ny vääääärld (du hör Alladin nu, right?). Tillsammans har vi slagit ihop våra kloka hjärnor och skills från arbetslivet för att ta fram hållbara produkter som gör skillnad för både stora och små. 

 

Sagan om Bonkis äventyr i Evighetsskogen

Raga & Muffin föddes ur berättelsen om Bonkis äventyr i Evighetsskogen som idag finns som ljudbok/podcast. Nedan kommer ett litet smakprov, men du kan lyssna på hela berättelsen helt gratis här!

En dag händer något oförklarligt och Bonki vaknar ensam upp på en barrig stig i en tyst skog. 

Evighetsskogen är en annorlunda skog. Ibland vacker och trygg med lavaälvor dansandes i trädkronorna och värmande solstrålar visar vägen på de små stigarna som virvlar fram över trädens tjocka rötter. Ibland är den dock vrålande mörk, en plats där invånarna lever i skräck för Strattadunderna, de stora jätteliknande varelserna som svävar i himlen ovanför skogens innevånare och som närsomhelst kan föra bort en. 

På en stig i den tysta gåtfulla Evighetsskogen möter Bonki de två figurerna Raga och Muffin. Ett väldigt glatt litet lejon med en trasig man och en märklig liten blå man. Tillsammans dras de in i en rad spännande äventyr för att rädda det som aldrig borde ha blivit förstört från början.