Evighetsskogen

För att ta del av äventyret lyssna på ljudboken gratis här!

När mormor dör blir Bonki ensam. Inte ensam egentligen, mamma och Gusse är fortfarande där, men ensam i kroppen. Ensam i magen. När Bonki saknar mormor extra mycket brukar hon smyga in i hennes rum, upp i mormors fåtölj och borra näsan i mormors gamla favoritfilt. En dag händer något oförklarligt och Bonki vaknar ensam upp på en barrig stig i en tyst skog. 

evighetsskogen är en annorlunda skog. Ibland vacker och trygg med lavaälvor dansandes i trädkronorna och värmande solstrålar visar vägen på de små stigarna som virvlar fram över trädens tjocka rötter. Ibland är den dock vrålande mörk, en plats där invånarna lever i skräck för Strattadunderna, de stora jätteliknande varelserna som svävar i himlen ovanför skogens innevånare och som närsomhelst kan föra bort en. 

På en stig i den tysta gåtfulla Evighetsskogen möter Bonki de två figurerna Raga och Muffin. Ett väldigt glatt litet lejon med en trasig man och en märklig liten blå man. Tillsammans dras de in i en rad spännande äventyr för att rädda det som aldrig borde ha blivit förstört från början.

För att ta del av äventyret lyssna på ljudboken gratis här!